Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na čistenie pleti
Rýchle dodanie a dobrá cena.
********
výborné
- Beriem už druhý krát
- Super je
- Veľké balenie
- Pekne vôňa
- Dobrý účinok
- Mám sensitivnu pokožku, s tento produkt mi ju nedráždi.
perfektne hydratuje a osvieži pokožku, príjemná vôňa
- Zjemňuje pleť
- Úžasný
- Úžasný,nic lepšie som nenasla .
- Výrobok ma zaujal v popise a chcela som ho vyskúšať, ale veľmi mi nevyhovuje vôňa . Po použití nemám pocit čistoty a sviežosti.
Absolútne dokonalý produkt pre všetky typy pleti. Tuhá konzistencia sa zmení na olej, ktorý krásne odstráni všetok mejkap, poradí si aj s full vlak a vodeodolnou špirálou. Neparfumovany
Spokojnosť
- Vynikajúca vstrebatelnost, veľmi príjemný následne pocit na plet, ta je vyzivena a akoby šťavnatá. Veľký objem a kvalita za malo peňazí v porovnaní s cenami a kategóriou iných tonerov. Rozhodne objednam aj ďalší
- Veľmi dobre sa nanáša z dôvodu toho, že nie je veľmi riedky ako poniektoré tonery , nevytvára mastný ani lepkavý film na pleti. Pleť ho komplet vstrebe a využije z neho všetko, čo požaduje malo peňazí za veľký objem a kvalitu . Odporúčam rozhodne .
- vhodné na akné
- exfoliant
- nie na každonne použitie
Za mňa 3/5 pleť je potom veľmi suchá až priam vysušená vôbec nie hydratovaná. Taká tight. Odporúčam hlavne pri break out vtedy to je holy grail. Ale určite nie na každodenné
výborne hydratuje, výborný pocit hneď po aplikácii. Používam roky. Výborná cena.
Používam obdeň len vecer ale som velmi spokojna zatial žiadna iritácia a pekne plet docistuje VRELO ODPORÚČAM
Toto je najlepší toner co som kedy mala
Je skvelý
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »