Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na čistenie pleti
- Nádherne vonia, dcérka ho používa aj na vlasy.
- Príjemný na pleť
- naozaj bojuje proti akne
Produkt som objednala pre dceru/v puberte/ a minimalne o 50 % sa jej zlepsila plet, od kedy to pouziva, dokonca jej to poriesilo i zihlavku, ktoru jej osetrovala kozna a nikdy ozaj nezmizla, po cca mesiaci pouzivania som to uz objednala na ziadost jej kamaratky aj dalsej dospievajucej kocke, aby sa tesili z krasnej pleti. Mam i tonikum a teraz som doobjednala aj krem z tej istej znacky. Produkt naozaj znicuje tvrbu akne sposobovanu vonkajsimi vplyvmi. Treba si uvedomit, ze cast akne pochadza z vnutra a s tym vonkajsie osetrovanie nepomoze. Za nas vsak top vyrobok, kroy pomaha, kupime si ho znova.
- Najlepšia micelarna voda na rosaceu
Veľké balenie a výborné čistiace vlastnosti a prijemný pocit po použití
- dobry
- Kombinácia norkového pleťového mlieka a následne krému je veľmi dobrá k pokožke.
- výborný produkt
- Krásne vonia
- Pleť je čistá a jemná
- Po umytí je pleť jemná a hebká
- Očistuje mastnú aknoznu pleť
Prakticke balenie, vydrzi dlho pri kazdodennom pouzivani. Oblubeny produkt na cistenie tvare aj chrbta, zbavil ma vyrazok pri pravidelnom pouzivani.
Funguje a pekne vonia
- Dobre sa nanáša, ľahko sa zmyje, odstráni jemný denný make up. Silnejší make up som neskúšala, neviem posúdiť. Zatiaľ sa mi produkt páči.
- Po týždni používania je priskoro súdiť, uvidíme po mesiaci. Zatiaľ sa mi produkt páči.
Výborný gél na čistenie
- Produkt mám krátko a používam ho prvýkrát ... páči sa mi vôňa a sprejová forma produktu.
- Veľmi pekne balenie, dobre odlicuje
Ok
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »