Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na čistenie pleti
- skvelé zloženie
- krásna vôňa
- na moju citlivú pleť iba táto je naj
- skvelé zloženie
- Konzistencia
Pena je prijemna, nedrazdi, peni dobre, mozem pouzit na celu tvar a krk a nedrazdi oci. Konzistenica je husty krem takze to balenie velmi dlho vydrzi. Vona je neutralna, pouzivam ako druhy cistic po olejovom vecer a na ranne cistenie na zmiesanu plet a som spokojna
Priemerný
Nič
Nacomi Rose Water 100% ružový hydrolát 80 ml
Pridané: 29. septembra 2024
(naposledy upravené 29. septembra 2024)
Zakúpený v Cosibella.sk
Nevýhoda je že strieka aj trošku mimo
Peeling je výborný, hľadala som podobnú koncentráciu v drogériách a nenašla som. Už po prvom použití vidieť výsledok. Pleť je žiarivejšia a hladšia. Produkt odporúčam.
- Má vodnatu textúru ale mne to nevadilo pleť krásne skludni a mne pomohol zbaviť sa vyrazok
Myslim si ze je to dobrý toner a nemá silnú vôňu takže to sa mi páči ešte viac pleť krásne skludni je a nezvyšuje ju naopak hydratuje ju
- Nemá žiadnu vôňu a rychlo sa rýchlo je na pleti jemucka a lahučká nedráždi pokožku ak máte nejaké otvorené ranky napríklad ak ste mali nejakú jemnú chrastu
Je jemný a mne vyhovuje nemá žiadnu vôňu takže by to nemalo byť parfumované odporúčam
- Veľmi pekne čistí pleť a ma ľahučku textúru má výhodu že mi nemastil ruky ako ostatné oleje čo som vyskusala
Myslim si že je to veľmi dobrý čistiaci olej póry sa mi pri jeho používaní viditeľné zmenšujú odporúčam a má ešte aj príjemnú vôňu ale len jemnú není to veľmi silná vôňa
- Super
- Má jemnú textúru a krásne vyhladzuje plet
- Nemá žiadny špecifickú vôňu nemám rada produkty ktoré sú silno parfumované lebo mi dráždili pleť
Je to jemný peeling a krásne vyhladzuje plet ja mám pleť zmiešanú mierne suchú takže mi nemasti T zonu ako niektoré iné peelingy
- Ľahké použitie
- Dobre sa nanáša a aj umyva
- Okamžitý ucinnok
Neviem či som niekedy mala po čistení pocit že pletenie naozaj čistá. Pri tejto pene to ale bolo naozaj po prvom umytí. Veľká spokojnosť.
- vhodný pre citlivú a reaktívnu pleť
- výborné riešenie pri seboroickej pleti
Mám citlivú a reaktívnu pleť a tiež seboreu, ktorej prejavy som mala aj na tvári, najmä na čele. V tomto géli som našla riešenie svojho problému. Používam ho už 14 rokov, každé ráno si ním vyčistím pleť a prejavy seborey na čele a tvári mi skoro úplne vymizli. Objavia sa len v prípade extémne mrazivého zimného počasia alebo pri zvýšenom psychickom vypätí.
Najlepšie tonikum. Používam 20rokov
- vhodná pre citlivú pokožku, nedráždi
- nepoznám
celková spokojnosť
Dobrý produkt.
- Pekná vôňa nedráždi.
Vodou používam zatiaľ len par dní no čierne bodky sa zredukovali tak o 30 až 40, čo hodnotím veľmi kladne oproti iným vodám od Medik8, pokožku nevysušuje príjemná vôňa.Voda prekvapila jeden z mala produktov od Medik8, ktorý zrobil prvý dobrý dojem.
- osvedčený výrobok, pomáha mi pri rosacei
- dobre odstraňuje folikulárne filamenty
- žiadne
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »